Ontdek jouw werkplek

Ontdek jouw werkplek

Werken op een prachtlocatie

Wij zijn heel trots op het bedrijfspand en de werkomgeving. Ons kantoor bevindt zich namelijk op een prachtige plek in het Hart van Brabant: de KVL Leerfabriek in Oisterwijk.

Een prachtig monumentaal pand dat helemaal is aangepast aan onze wensen en eisen. We hebben zelfs een eigen bar op de zolder en kunnen daar darten en tafelvoetballen – Gezellige vrijdagmiddagborrels gegarandeerd!

Onze locatie is goed bereikbaar, want het ligt op een steenworp afstand van het NS Station van Oisterwijk. Veel van onze collega’s komen dan ook met het openbaar vervoer, maar we hebben ook voldoende parkeerplaatsen voor de deur voor als je liever met de auto komt.

bij Optimum Assessment Ontdek jouw werkplek (360°)

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij alvast een kijkje nemen in ons prachtige bedrijfspand? Bekijk dan onze 360°-tour.

Hiermee krijg jij een virtuele rondleiding in onze organisatie en ontdek jij alvast jouw toekomstige werkplek. Zo weet jij straks snel je weg te vinden in de organisatie en weet jij alvast waar je straks koffie kunt halen – ook niet onbelangrijk.