Wil je meer weten over Optimum Assessment?

bij Optimum Assessment Ontwikkel jij jouw toekomst

Waar het bij Optimum Assessment om draait, is het maken van een innovatieve, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige toetsoplossing: Optimum Assessment Platform. Maar we doen natuurlijk veel meer dan dat, we zijn heel creatief en gaan voor een persoonlijke klik met onze klant.

Partner in digitaal toetsen

We zien onze opdrachtgevers als partners met wie we projectmatig of structureel werken aan betere digitale toetsing. We bedenken niet alleen oplossingen, we zorgen ook voor implementatie en begeleiding. Kortom: We ontzorgen waar nodig.

Kwaliteit en professionele ontwikkeling

In onze organisatie willen we leren van én met elkaar. Optimum Assessment kent een diversiteit aan professionals. Bij ons werken o.a. developers, architecten, consultants en toetsdeskundigen. Allemaal in zelfsturende (interdisciplinaire) teams en allemaal vanuit een eigen rol en expertise.

Onze kernwaarden? Lef, creativiteit, transparantie en aandacht

Ook investeert Optimum Assessment continu in professionele ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden en wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd.

Sluit dit aan bij jou en zie je het wel zitten? Kom eens langs voor een kop koffie!

Werken bij Optimum Assessment

Wij bieden graag de kans aan talent met een passie voor groei, ontwikkeling en (toets)software. Werken bij Optimum Assessment betekent werken in een gedreven team, waarin samen ambitieuze doelen behaald worden.

Klinkt goed! Waar kan ik solliciteren?

Spreekt het werken voor onze organisatie je aan? Laat je gegevens dan achter via het sollicitatieformulier van een van onze vacatures.

Staat de vacature die jij zoekt er niet bij, maar wil je wel graag bij ons werken? Laat dan je gegevens achter via ons contactformulier. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers!

Neem contact op
Wil je meer weten over Optimum Assessment?

Meer over Optimum Assessment

Wij geloven in de kracht van toetsen en certificeren als dé motor voor persoonlijke en professionele groei. Technologische, sociaal-maatschappelijke en economische ontwikkelingen beïnvloeden en veranderen de wereld om ons heen. Met innovatieve en digitale tools laten we mensen en organisaties excelleren door kennis en talenten inzichtelijk te maken en te waarderen.

Onze missie

In partnership met onze klanten creëren wij de optimale toetservaring, altijd en overal.

Lees verder op Optimumassessment.com